Kvalitet og garanti

Kvalitet og garanti

Hos Den Rigtige Gartner & Handyman stræber vi altid efter 5 stjerner, men uanset hvor meget vi gør os umage, eller forsøger at leverer det bedste, vil der være nogen der ikke føler at vores præstation lever op til deres forventning.

Opgavekontrol

Opgavekontrol går ud på at kontrollere at opgaven er den vi har fået beskrevet af vor kunde. Såfremt de ikke stemmer overens, det vil sige for vores opfattelse af opgaven i forhold til kundens, bliver disse igen afstemt, for at undgå uenigheder.

Modtagekontrol

Modtagekontrol indbefatter kontrollen af de varer der indgår i vore løsninger. De bliver kontrolleret for antal, fejl og korrekt leverance. Modtage kontrollen foregår altid hos vore leverandører, medmindre det er varer der bliver os fremsendt. Fejlleverancer bliver returneret og ombyttet, for leverandørens regning. De fleste af vore varer vi bruger, henter vi selv og har med ud.

Værktøj og udstyrs kontrol

Vort udstyr bliver jævnligt kontrolleret for fejl og mangler, for hele tiden at være sikker på at vi ikke spilder vore kunders dyrebar tid. Vi indkøber jævnligt nyt udstyr, for at være sikker på at være i besiddelse af det nyeste og bedste.

Afleveingskontrol

Til kunder der bedømmer os:

Til de kunder der giver os en høj vurdering/rating, vil det tilmed være rart, hvad du/I syntes at være tilfredse med.Den Rigtige Gartner  & Handyman er til for dig, så den bedste måde du kan hjælpe os til at hjælpe dig, er ved at give os din feedback og kommentar til det arbejde du har fået udført. På den måde vil vi forsøge at justerer/tilpasse vore services i forhold til din forventning.

Garanti

Så hvis du har været uheldig med et af vore besøg, må du meget gerne gøre rede for hvad du har været utilfreds med, så vil vi indenfor en overskuelig tid, komme forbi og udbedre fejl/mangler.

Vi er naturligvis interesserede i at alle er så tilfredse som muligt med den service vi leverer. Uanset hvad vi har hjulpet med, hører vi meget gerne jeres ris/ros og eventuel forslag til forbedringer. Konstruktiv kritik er naturligvis mest det vi går efter, for vi er jo til for dig.

 

 

 
0

Din varekurv