DRGH

Velkommen hos Den Rigtige Gartner og Handyman

Når man er kunde hos Den Rigtige Gartner og Handyman handler det om oplevelsen – det er forventeligt at den faglige dygtighed er i top. En ting er faglig kompetence, en anden ting er at kunne nyde sine arealer optimalt, det er kunsten vi forsøger at være de bedste til at leverer.

Som Gartner beskæftiger vi os kun med det rigtige i forhold til faglig korrekt opførelse, af vore løsninger. Vi lever som et minimum op til Normer for Danske Anlægsgartnere.

Den Rigtige Gartner & Handyman drives til dagligt af Anlægsgartner og Jorbrugsteknolog indenfor Landskab & Anlæg Erik Leth Nielsen, med 20 års erfaring indenfor branchen, der har løst en masse spændende og udfordrende opgaver, gennem alle 20 år. Den Rigtige Gartner & Handyman specialiserer sig med opførelsen af private Færdige Haver og professionel Handyman løsninger.

Vi udfører alle former for Anlægsgartner arbejde. Når man går til Den Rigtige Gartner & Handyman, så forventer man at komme til den virksomhed der leverer det ypperligste indenfor havekunst, og faglig præstation. Vi bruger stort set ingen penge på markedsføring, idet vi udelukkende lever af anbefalinger, så der er ikke plads til at lave fejl.

Miljø

Vi har skarp fokus på miljøet, da det er noget vi skal afleverer til de næste generationer. Derfor bruger vi så hensynsfulde produkter og maskiner som muligt, for at skåne miljøet mest muligt.

Maskiner og udstyr

Vort fokus er på er i høj grad  meget på de maskiner vi bruger. Vi og udlejer alle maskinerne bemandede i Den Rigtige Gartner.

 

Associerende hjemmesider

www.ikea.com

www.moebelsamling.dk

www.bedstehandyman.dk

www.denrigtigehandyman.dk

www.denrigtigegartner.com

www.denrigtigegartner.dk

www.ophaengning.dk

www.nettohjaelp.dk

www.jysk.dk

www.amino.dk

www.houzz.com

www.mynewsdesk.com

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

 
0

Din varekurv