Om os

transport

 

 

 

 

Forkælede medarbejdere yder den bedste service

 

Om os

Om os

NettoHjælp hjemmesiden er omkring 1 år gammel. Men virksomheden NettoHjælp går tilbage til 2009.

Vi har efterhånden fået opbygget en god forretning, og en god hjemmeside, der har mellem 40-150 super gæster om dagen, inklussiv dig, der kigger med her. Vi udvider vor forretning daglig, og føjer flere og flere varer til gode attraktive priser. NettoHjælp udfører som oftest opgaver på hele sjælland, men vil være at finde andre steder i landet ved større opgaver.

 

Vores miljø politik

Det er af afgørende betydning for os, at sikre miljøet, og at det kun er de absolut nødvendige remedier og kemikalier der bliver brugt. Desuden at de der anvendes er så lidt skadelige som overhovedet muligt.

Vore medarbejdere er trænet i at have den nødvendige miljø bevidsthed

 

Vore medarbejdere

Vore medarbejdere modtager den rette træning for at kunne servicerer dig bedst muligt. Vi har udarbejdet de bedst mulige APV´er for at sikrer medarbejderen, men også for at sikrer at du som kunde, får den bedste service, hvor vi passer på dine ting. Én ting har vi fået lært, når vore medarbejdere trives, så leverer de også den absolut bedste service til dig.

 

Faglærte medarbejdere

I NettoHjælp har vi dels faglærte medarbejdere og ikke faglærte.. De der er, er dels faglærte personer, der tilmed har gennemgået NettoHjælps Kvalitets Kursus. De skal som et minimum have gennemgået en Anlægsgartner, Rengøringstekniker, Tømrer, Murer eller Godstransport uddannelse.. Alle disse fagfolk får ifb. med ansættelsen et kvalitetskursus, der ses herunder. Hvert kursus gennemførelse, belønnes med et icon.

 

Nettohjælps Kvalitets kursus.

Vi har 1 kvalitets kursus. De der ikke gennemfører det, bliver ikke nødvendigvis afskediget, men udfører ufagært arbejde.

 

 

Ikke faglærte medarbejdere

Vore ikke faglært medarbejdere - har tilmed heller ikke deltaget i nogle af vore kurser, så man kan ikke forvente at de har nogen større viden om rengøring eller havehjælp. I visse tilfæle, kan man være heldig at få nogen der har prøvet nogle af vore services i længere tid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haven

 

Huset

 

Hovedrengøring

 

Specialopgaver

 

 

 

 

Materieludlejning

 

APV

 

Langsigtede

løsninger

 

Copyright 2012-2013 © All Rights Reserved

I Nettohjælp har vi billig rengøring, haveservice, og handymanservice. Vi har alle typer hjælp - rengøringshjælp, gartnerhjælp, havehjælp og Handymandhjælp. Vi har både uddannet anlægsgsgartnere, anlægsgartnerteknikere og rengøringsteknikere, samt løst personale uden uddannelse. Vi udfører services/opgaver, og gartnerarbejde i Næstved, København, Ringsted, Roskilde, Hillerød, Høje Taastrup, Vordingborg, Sorø Slagelse og Korsør. Vi elsker at udfører havearbejde. For at kunne hjælpe dig bedst muligt, har vi de bedste maskiner indenfor både Handyman, Rengøring og gartnerservice. I Hillerød laver vi Gartnerservice og Havearbejde, det samme gør sig gældende i Helsingør og Hørsholm. Vi har haft en række specialopgaver i rengøring i Gentofte og København. Især på Amager og Frederiksberg har vi løst en række Handyman opgaver samt Haveservice løsninger. Skulle vi få mulighed for at give tilbud på et udbud indenfor Rengøring/Hovedrengøring og Erhvervsrengøring, Gartner eller Handyman, så vil det bare være perfekt. Vi laver tit hovedrengøring overalt på Sjælland og i København. Du kan få anlagt en ny have hos os, da vi har mange års erfaring i anlæg af haver.. Services til netto priser. Du er altid velkommen til at kontakte os på 81 528 982.