Tør du virkelig bruge en tilfældig Handyman i dit hjem?

Brug af tilfældig Handyman

Med priser fra kr. 150 – 200 pr. time, kan det umuligt hænge sammen hvis de skal betale for transport, forsikring og professionelt udstyr, som tilfældet er hos Den Rigtige Gartner og Handyman.

Når du tager kontakt til en af de mange portaler og hjemmesider, der findes derude, der tilbyder billig privat arbejdskraft af screenede kandidater, har du ingen ide om hvem der kommer ud til dig. Det er også tvivlsomt at nogen af dem betaler moms og skat som man bør.

Det er derfor du skal bruge Den Rigtige Gartner og Handyman, som din foretrukne Handyman og samarbejdspartner.

Det er de samme folk der bruges her hos os gennem flere år, vi har stor tiltro til. Desuden er det vores garanti samt forsikring der dækker, hvis noget skulle gå galt hos dig, og ikke en eller anden tilfældig person.

Professionelle Handyman der har lavet det samme mange mange gange og gennemført Den Rigtige Gartner og Handyman´s Handyman træningsprogram, arbejder på fuld tid er unægteligt mange gange dygtigere end disse tilfældige mennesker. Den Rigtige Gartner og Handyman. bruger tilmed en masse tid og resurser på at indrette rigtige arbejdspladser, arbejdsmiljø og korrekt oplæring. Det er ikke til at finansierer for kr. 150 – 200 pr. time.

Når livet skal virke, sker det kun, når du bruger Den Rigtige Gartner og Handyman!

En relateret artikel beskriver også noget om forholdet: https://www.bolius.dk/sort-arbejde-18438/

 
0

Din varekurv